نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

تربيت فرزندان موفق چگونه امكان پذير است؟ موفقيت‌هاي آينده فرزندان به مهارت‌هاي فرزند پروري والدين بستگي دارد كه از بدو تولد به عنوان سبك تربيتي به كار مي‌گيرند. آرزوي هر پدر و مادري، مشاهده موفقيت‌ها و افتخاراتي است كه فرزندش به دست مي‌آورد و اين موضوع ربطي به تحصيلات والدين ندارد؛ در هر صورت آن‌ها مي‌خواهند فرزندان موفقي داشته باشند. تنها تفاوت در سبك‌هاي فرزند پروري آن‌هاست كه هر كدام بسته به دانش و اطلاعات والدين تا حدي مي‌تواند زمينه شكوفايي استعدادها و توانايي‌هاي فرزندان را فراهم آورده و آن‌ها را در پيمودن راه موفقيت ياري نمايد. با آگاهي از اصول تربيتي براي داشتن فرزندان موفق و كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد نقش حمايتي خود را به بهترين نحو ايفا كنيد. براي كسب اطلاع در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: تربيت فرزندان موفق | نكات براي داشتن فرزند موفق

والدين فرزندان موفق چه ويژگي هايي دارند؟

فرزند موفق بودن نتيجه داشتن والديني است كه خود افراد موفقي هستند و با روش‌هاي تربيتي درست توانسته‌اند خانواده را در مسير موفقيت و كسب افتخار هدايت كنند. در ادامه ويژگي والديني كه در تربيت فرزندان موفق هستند را بررسي مي‌كنيم:

1. ارتباط گرم و صميمانه با فرزندان خود دارند

فرزندان از ابتداي نوپايي خود نياز به حمايت عاطفي دارند. براي اينكه بهداشت رواني آن‌ها رعايت شود و شخصيت سالمي شكل بگيرد، بايد اعتماد به نفس كافي داشته باشند. پدر و مادري كه به حرف‌هاي فرزند خود گوش فرا مي‌دهند، پاسخ‌هاي منطقي و مناسب به سوالات او مي‌دهند و در موقعيت‌هاي مختلف به او محبت عاطفي قرار مي‌كنند، قطعا توانسته‌اند ارتباط گرم و صميمانه‌اي با فرزندان خود برقرار كنند و به آن‌ها اعتماد به نفس لازم را بدهند تا براي تحقق خواسته‌هاي خود تلاش كنند.

2. پدر و مادر موفق، منطقي و متقاعد هستند

داد و فرياد در هنگام مشاهده خرابكاري كودكان واكنشي است كه اغلب پدر و مادرها به كار مي‌برند اما آيا واقعا فايده‌اي دارد؟ والدين موفق آن‌هايي هستند كه با مشاهده خرابكاري فرزند خود به جاي عصبانيت لحظه‌اي سكوت مي‌كنند تا آرامش خود را حفظ نمايند. سپس به گفتگو با فرزند خود مي‌پردازند و با اصول منطقي با او صحبت مي‌كنند و دليل و هدف از انجام آن كار را از كودك خود مي‌پرسند و نحوه انجام صحيح كار را به او مي‌آموزند.

3. والدين موفق زمينه خواب و استراحت كافي براي فرزندشان را فراهم مي‌كنند

خواب، نياز ضروري بدن است و براي عملكرد مطلوب فيزيكي و رواني نقش بسيار مهمي دارد. فراهم آوردن محيط آرام و ساكت براي خواب و استراحت فرزندان، وظيفه‌ايست كه پدر و مادرهاي موفق به نحو احسن آن را انجام مي‌دهند و فضايي را براي خواب فرزند خود فراهم مي‌كنند كه داراي نور و رطوبت مناسب باشد. اگر فرزندان خواب كافي داشته باشند سلامت جسم و روان آن‌ها تامين مي‌شود و در نتيجه تمركز بيشتري براي انجام كارها و مسوليت‌هاي خود دارند.

4. تربيت فرزندان موفق | پدر و مادر موفق، الگوي عملي فرزندان هستند

نمي‌شود از موفقيت گفت و‌ خود فاقد آن بود. براي اينكه تاثير سخن بيشتر شود، بايد پدر و مادر آنچه را از فرزند مي‌خواهند، ابتدا خود تمرين كنند. وقتي پدر و مادر در مسير موفقيت گام بر مي‌دارند و نتايج مثبت آن را دريافت مي‌كنند، براي فرزندان انگيزه قوي بوجود مي‌آيد و سعي مي‌كنند مانند والدين خود افراد موفقي بشوند.

براي آشنايي با جديدترين روش هاي تربيت كودك كليك كنيد.

راهكار هاي تربيتي براي داشتن فرزندان موفق

شخصيت فرزندان و اينكه در اجتماع حرفي براي گفتن داشته باشند بستگي به سبك فرزند پروري والدين دارد. آن‌ها بايد راهكارهاي تربيت صحيح فرزند را ياد بگيرند و با اجراي آن‌ها زمينه رشد و بالندگي فرزندان خود را فراهم نمايند. راهكارهاي زير مي‌تواند در تربيت فرزندان موفق موثر باشد:

1. تربيت موفق با افزايش تمركز و دقت

فرزندان از بدو تولد نياز به آموزش دارند. آن‌ها موجودات باهوشي هستند كه سريعا اطلاعات را از محيط اطراف دريافت كرده و مورد پردازش ذهني قرار مي‌دهند. اين يك قابليت بسيار مهم است كه با پرورش صحيح مي‌تواند از فرزند شما يك نابغه بسازد. فراهم آوردن بازي‌هاي هوش كه نياز به دقت و تمركز زيادي دارند فرصتي را فراهم مي‌آورد تا تمركز آن‌ها تقويت شود.

2. تربيت موفق با مهارت هاي اجتماعي

انسان‌ها بالطبع موجوداتي اجتماعي هستند و در ارتباط و تعامل با يكديگر مي‌توانند نياز‌هاي خود را تامين كنند. فرزندان دير يا زود وارد اجتماع مي‌شوند و محيطي غير از خانواده را تجربه مي‌كنند. بنابراين خوب است با وارد كردن كودكان به جمع‌هاي دوستانه و بازي‌هاي گروهي و همچنين آموزش آداب معاشرت پيش زمينه‌اي براي آن‌ها ايجاد تا شود تا در هنگام حضور در اجتماع دچار سردرگمي نگردند.

3. تربيت فرزندان موفق با آزادي انتخاب

افراد موفق كساني هستند كه ضمن احترام به نظر ديگران، خود به صورت مستقل عمل مي‌كنند و موجوداتي فرمانبر و مطيع نيستد. آن‌ها آزادند تا آنگونه كه مي‌خواهند رفتار كنند. شكل گيري شخصيت مطيع يا مستقل از دوران كودكي شروع مي‌شود؛ به همين دليل والدين بايد بدانند كه چطور و تا چه اندازه به فرزندان خود آزادي انتخاب بدهند. اينكه فقط عقايد پدر و مادر در اولويت قرار داده شود و فرزند متناسب با خواسته‌هاي والدين قدم بردارد، او را فردي وابسته و ترسو بار مي‌آورد و در آينده‌اي نه چندان دور قادر نخواهد بود به تنهايي انتخاب كند و مسوليت انتخاب‌هاي خود را بپذيرد.

4. تربيت موفق با تجربه شكست

زندگي پر از فراز و نشيب‌هاي غير قابل پيش بيني است. جاده زندگي هميشه مسير مستقيمي را طي نمي‌كند و پيچ و خم‌هايي در پيش رو قرار دارند. فرزندان بايد ياد بگيرند هميشه و در همه جا پدر و مادر حضور ندارند و برخي مواقع نياز است كه به تنهايي با مشكلات برخورد كنند. تربيت فرزندان موفق و شكست ناپذير وقتي امكان مي‌يابد كه آن‌ها طعم شكست را چشيده باشند و خود راه‌هايي را براي ادامه دادن مسير ياد بگيرند. اگر كودكان در انجام كارهاي خود شكست مي‌خورند و موفق عمل نمي‌كنند، بهتر است اجازه بدهيد بارها و بارها امتحان كند و روي پاي خودش بايستد. با كمك گرفتن از يك فرد متخصص مي‌توانيد به صورت موثرتري از فرزند خود حمايت كنيد. براي اطلاع در زمينه مشاوره تلفني كودك كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

 

سوالات متداول

راهكارهاي تربيت فرزندان موفق چيست؟

كمك به افزايش هوش و تمركز فرزندان، آموزش مهارت‌هاي اجتماعي، شكل گيري شخصيت مستقل در فرزندان با آزادي انتخاب در حد معقول و امكان چشيدن تجربه شكست در فرزندان براي يادگيري انتخاب بهترين مسير زندگي مي‌تواند در تربيت فرزنداني موفق تاثير گذار باشد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تربيت فرزندان موفق | نكات براي داشتن فرزند موفق

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/10/27  ] [ ۰۹ ] [ ninimind ] [ ]

نقش پدر در تربيت فرزندان چيست؟ آيا همه مسئوليت پرورش فرزندان از كودكي تا بزرگسالي به عهده مادر است؟ در اين ميان پدرها چه نقش‌ها و مسئوليت‌هايي به عهده دارند؟ پدران در خانواده منبع احساس امنيت و حمايت هستند. آن‌ها با حضور خود از همان دوران نوزادي مي‌توانند به پرورش امنيت رواني در كودكان كمك كنند و به عنوان يك تكيه گاه به فرزند خود بياموزند كه در زندگي مقاومت و تاب آوري بيشتري داشته باشد. در ادامه مقاله نقش پدر در تربيت فرزندان را در هر دوره سني بررسي كرده‌ايم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه تا انتهاي مطلب همراه ما باشيد.

منبع: نقش پدر در تربيت فرزندان

اهميت نقش پدر در تربيت فرزندان

پدران در خانواده براي فرزندان خود نماد امنيت و حمايت هستند. آن‌ها مي‌توانند خطرات را زودتر شناسايي كرده و به فرزند خود اطمينان دهند كه از آن‌ها در برابر هر خطري محافظت مي‌كنند. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه بتوانيد اين احساس را در كودك خود پرورش دهيد و نگذاريد مسائل مختلف به تجربه تنش و اضطراب زياد در آن‌ها بيانجامد. البته اين نكته را در نظر داشته باشيد كه براي حافظت از كودك نبايد همواره خودتان مسئوليت كارهاي او را به عهده بگيريد. شما مي‌توانيد به فرزندتان نشان دهيد كه در هر شرايطي پشتيبان او هستيد اما در نهايت اين خود اوست كه بايد ياد بگيرد كه چگونه در دنيا از خودش مراقبت كند. براي آن كه بتوانيد بهتر نقش پدري را ايفا كنيد، حتما مقاله آموزش پدر و مادر را مطالعه نماييد.

بيشتر بخوانيد: پدر خوب بودن

نقش پدر در تربيت فرزندان در دوران نوزادي

در حالي كه مادران در دوران نوزادي عامل بسيار مهمي براي ايجاد ثبات عاطفي هستند، پدران تا حد زيادي به پرورش احساس امنيت و اطمينان در درون كودك كمك مي‌كنند. در نظر داشته باشيد كه نوزادان تنها به مادر دلبستگي ندارند بلكه وقتي پدر به خواسته‌هاي نوزاد توجه مي‌كند و به او پاسخ مي‌دهد، به مرور زمان دلبستگي ميان نوزاد و پدر نيز ايجاد مي‌شود.

از همين رو كودكان در دوران نوزادي بودن در كنار پدر يا مادر را به بودن در كنار افراد غريبه ترجيح مي‌دهند و در غياب مادر حضور پدر بهترين منبعي است كه مي‌تواند احساس امنيت و آرامش را در درون آن‌ها زنده نگه دارد. از جمله ديگر نكات مهمي كه در مورد نقش پدران در دوران نوزادي بايد به آن اشاره كرد اين است كه پدرها در اين دوران تمايل بيشتري براي برقراري رابطه جسماني با فرزند خود دارند. آن‌ها با در آغوش گرفتن فرزند، صحبت كردن و بازي كردن با او مي‌توانند در رشد هرچه بيشتر مغز كودك نقش بسزايي ايفا كنند. مشاوره كودك مي‌تواند شما را براي ايجاد ارتباط قوي‌تر با فرزند ياري كند. براي كسب اطلاع بيشتر در زمينه مشاوره كودك كليك كنيد.

نقش پدر در تربيت فرزندان در دوران خردسالي

در دوران خردسالي كودكان به تدريج شروع به راه رفتن مي‌كنند. آن‌ها در اين برهه زماني تبديل به كاوشگراني كوچك مي‌شوند كه دوست دارند محيط پيرامون خود را كشف نمايند. از همين رو با شيطنت‌هاي خود به آنچه در پيرامونشان قرار دارد دست مي‌زنند و تلاش مي‌كنند از وسايل و به طور كلي از دنياي اطراف خود سر در بياورند. در اين زمان پدران بايد بتوانند نقش يك راهنما را ايفا كنند. هم چنين آن‌ها با گفته‌هاي خود بايد محدوديت‌ها و قوانين خانه را نيز به كودك گوشزد كنند.

از آنجايي كه مادران در دوران خردسالي كودك وظايف بسيار زيادي را در خانه به عهده دارند، پدران مي‌توانند در زمان‌هايي كه مادر درگير كارهاي خانه يا آشپزي است نقش يك همبازي را براي فرزند خود به عهده بگيرند. اين بازي‌ها مي‌تواند فرصتي براي ايجاد يك رابطه عميق با فرزند باشد. هم چنين طراحي بازي‌هاي ساده و كمك به كودك براي برنده شدن در اين بازي‌ها تا حد زيادي در اعتماد به نفس فرزند تاثير مي‌گذارد و به او كمك مي‌كند تا روحيه قوي‌تري را در درون خود پرورش دهد.

 

نقش پدر در تربيت فرزند در دوران مدرسه

وقتي كودكان به مدرسه مي‌روند پدران بايد به فرزند خود روحيه بدهند و او را ترغيب كنند تا چالش‌هاي بيشتري را بپذيرد. در واقع پدران بايد به كودك خود ياد بدهند به مشكلات و دشواري‌هايي كه در مدرسه اتفاق مي‌افتد به عنوان يك چالش نگاه كند و با حفظ روحيه آن‌ها را پشت سر بگذارد. در اين زمان مادران اغلب نقش حمايت كننده عاطفي را براي فرزند خود ايفا مي‌كنند. در مقابل پدران بايد به پرورش استقلال و اعتماد به نفس در كودك خود كمك نمايند.

هم چنين در نظر داشته باشيد كه شما به عنوان والدين يك الگوي بسيار تاثيرگذار براي فرزند خود هستيد. در نتيجه تلاش كنيد نزد كودك با احترام با ديگران برخورد نماييد تا او نيز بتواند در مدرسه فرد خوش رفتاري باشد و براي حقوق ديگران ارزش و احترام قائل شود. اين امر تا حد زيادي به موفقيت او در تعاملات اجتماعي كمك خواهد كرد و در نهايت به شكل گيري عزت نفس مستحكم‌تري مي‌انجامد.

براي آشنايي با اصول رفتار پدر با پسر و رفتار پدر با دختر كليك كنيد.

نقش پدر در تربيت فرزند در دوران نوجواني

با فرا رسيدن دوران نوجواني چالش‌هاي بيشتري براي تربيت فرزند به مادر و پدر تحميل مي‌شود. فرزندان در اين زمان تلاش مي‌كنند از نقش يك كودك فاصله بگيرند و به عنوان يك بزرگسال رفتار نمايند. در اين شرايط در اكثر موارد حرف شنوي كمتري دارند و هويت خود را بيش از خانواده در گروه‌هاي دوستي جست و جو مي‌كنند. در اين زمان به عنوان يك پدر بسيار اهميت دارد كه رفتاري مستبدانه نداشته باشيد و به فرزندتان نشان دهيد براي انتخاب‌هاي او ارزش قائل هستيد.

اگر نگران رفتارهاي فرزند خود هستيد به جاي بحث و درگيري، زمان‌هايي كه هر دو آرام هستيد را به گفت و گو اختصاص دهيد. در نظر داشته باشيد هيچ چيز به اندازه يك رابطه عميق و صميمانه نمي‌تواند به فرزندتان كمك كند تا مسير سالمي را براي آينده خود انتخاب نمايد. اگر در اين برهه زماني رابطه شما دست خوش مشكلات زيادي شده، لازم است به يك روانشناس مراجعه كرده و از مشاوره خانواده براي بهبود روابط خود كمك بگيريد.

سخن آخر

نوع برخورد شما به عنوان پدر كمك مي‌كند تا فرزندان مستقل‌تر و مسئوليت پذيرتري را بار بياوريد و در عين حال نقش پدري خود را نيز ايفا كرده باشيد. اگر احساس مي‌كنيد كه به عنوان يك پدر نمي‌توانيد نقش خود را به خوبي ايفا كنيد يا همواره در ارتباط با بچه‌هايتان به مشكل بر مي‌خوريد، بهتر است از يك روانشناس متخصص كمك بگيريد. روانشناس به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد الگوهاي رفتاري غلط ميان خود و فرزندتان را شناسايي كرده و براي اصلاح آن‌ها كاري انجام دهيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

آيا پدر در تربيت فرزند پسر نقش مهم‌تري دارد؟

دختران و پسران هردو در مسير رشد به حمايت و راهنمايي‌هاي پدر نياز دارند. با اين حال از آنجايي كه پدر نوعي الگوي مهم براي يادگيري نقش‌هاي جنسيتي محسوب مي‌شود، مي‌تواند بر رشد و تربيت فرزند پسر تاثير بيشتري بگذارد.

منبع: نقش پدر در تربيت فرزندان

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/6/18  ] [ ۱۸ ] [ ninimind ] [ ]

آيا بايدها و نبايدهاي تربيت فرزند را مي‌دانيد؟ تمامي والدين درصدد هستند كه رفتار تربيتي درستي با كودك‌شان داشته باشند ولي يا اطلاعات كافي در اين زمينه ندارند و يا از رفتارهاي اشتباهي استفاده مي‌كنند. اساسي‌ترين چالش و مشكل والدين در چگونگي تنبيه و تشويق كودكان‌شان است تا بدين وسيله رفتارهاي مناسبي در او شكل گيرد. در ادامه به نكاتي پرداخته‌ايم كه معمولا والدين در ارتباط با فرزندشان بايد بدانند و يا از آن پرهيز كنند. براي آشنايي با روش‌هاي جديد تربيت كودك كليك كنيد.

منبع: تربيت فرزند

بايدها و نبايدهاي تربيت فرزند توسط والدين

اجراي صحيح روش‌هاي تشويق و تنبيه

بهترين زمان براي تشويق كودكتان زماني است كه او رفتار مناسب و خوبي از خود نشان مي‌دهد. پس همين كه رفتار خوبي از او ديديد، او را تشويق كنيد كه به انجام رفتارهاي خويش ادامه دهد. تشويق مي‌تواند مادي يا غيرمادي و غيركلامي مثل لبخند زدن به او باشد، يا كلامي باشد؛ مثلا بگوييد آفرين دخترم يا آفرين پسرم.

نكته قبل از اين كه فرزندتان رفتار مناسبي انجام دهد، به او قول پاداش ندهيد. مثلا به او نگوييد اگر اسباب بازي هايت را جمع كني تو را به پارك خواهم برد چون به او ياد مي‌دهيد كه جمع كردن اسباب بازي‌هايش كه وظيفه‌ اوست را براي گرفتن جايزه انجام بدهد.

نكاتي در مورد پاداش دادن و تشويق كودك

  • بهتر است گاهي به طور غيرمستقيم تشويق كنيد. مثلا به جاي اين كه مستقيم به او بگوييد، به پدرش بگوييد كه امروز فرزندت در كارهاي خانه به من كمك كرد يا امروز اتاق تو را مرتب كرده است‌. ناخودآگاه فرزندتان با شنيدن اين جملات تشويق مي‌شود كه فردا هم دوباره همان كار را انجام دهد.
  • وقتي مي‌بينيد كودك‌تان رفتارهاي مطلوب زيادي انجام مي‌دهد و در اين زمينه پيشرفت نموده است، فاصله پاداش دهي را طولاني نماييد. مثلا اگر هرروز به او پاداش مي‌داديد، از اين پس هفته‌اي يك بار پاداش دهيد. اين كار سبب مي‌شود كه كودك هم براي رسيدن به چيزي كه مي‌خواهد صبور باشد و هم با طولاني‌تر كردن پاداش‌ها و كم‌كم قطع نمودن پاداش‌ها، رفتار در او نهادينه شود و انجام دادن و نشان دادن رفتار خوب تبديل به يك عادت گردد.

 

براي تربيت فرزند از بازي و فعاليت‌هاي مورد علاقه‌اش استفاده كنيد

مثلا وقتي مي‌بينيد كودك‌تان با مدادرنگي ديوار را خط خطي مي‌كند، دفتر نقاشي‌اش را ببريد و كنارش بنشينيد و بگوييد بيا با هم روي دفتر نقاشي بكشيم. به مرور زمان او ياد خواهد گرفت كه ديوار جاي نقاشي نيست و بايد روي دفترش نقاشي كند.

روي حرف‌تان بمانيد

وقتي كودك‌تان رفتار اشتباهي انجام مي‌دهد و شما در آن لحظه حرفي به او مي‌زنيد، بايد روي حرف‌تان بمانيد حتي اگر كودك‌تان گريه كرد.

مثلا وقتي مي‌خواهد لواشك بخورد و شما به او مي‌گوييد تا وقتي كه غذا نخورد حق ندارد از لواشك بخورد، روي حرف‌تان بمانيد. در اين جا پدر و مادر بايد هم نظر باشند و هر كدام نظر مخالف ديگري را بيان نكنند چون در آن صورت كودك لجبازتر شده و ياد مي‌گيرد كه حرفش را با گريه و فرياد اجرا كند و به خواسته‌اش برسد چون در خانه قانوني وجود ندارد.

تربيت فرزند با آموزش كلامي و عملي

بعضي از كارها به صورت كلامي در بچه تاثير ندارد و كودك بايد عملا آن رفتارها را در عمل والدينش ببيند تا به خوبي رفتار پي ببرد و خودش انجام دهد. مثلا وقتي كه كودك‌تان صبحانه نمي‌خورد كنار او بنشينيد و با اشتها صبحانه را بخوريد تا كودك‌تان نيز به اشتها آمده و صبحانه بخورد.

نقش مادر در تربيت فرزند

به نقش مادر در تربيت كودك توجه نماييد، نقش مادر در تربيت كودك مهم‌تر است. چون در سال‌هاي اول زندگي كودك وابستگي بيشتري به مادر دارد. چراكه مادر وظيفه شير دادن به كودكش را دارد و بسياري از كارهاي ديگر نيز بر عهده مادر است.

كودك در سال‌هاي اول زندگي تمامي رفتارهاي والدينش را به صورت اكتسابي از آن‌ها ياد مي‌گيرد و به همين دليل والدين بايد مراقب رفتارهاي‌شان باشد.

محور اصلي تربيت را مشخص كنيد

بهتر است كودك را در خانه به صورت مشترك تربيت نكنيد چون معمولا بين والدين بحث پيش مي‌آيد و هركدام مي‌خواهند كودك را طبق خواسته خود تربيت كنند كه در نظر ديگري آن رفتار اشتباه است. در نتيجه بهتر است يكي از والدين، نقش اصلي در تربيت كودك را بر عهده بگيرد و ديگري او را همراهي كند.

انرژي مثبت دهيد

از دادن انرژي منفي به كودكان خودداري كنند و انرژي مثبت به كودك بدهيد. كودكان هنوز خيلي از چيزهاي دنيا را نديده‌اند و احساسات زيادي را تجربه نكرده‌اند. آن‌ها بسياري از هيجانات‌شان را براي اولين بار با شما تجربه مي‌كنند، پس انرژي كه به او منتقل مي‌شود تاثير زيادي در ديدگاه او نسبت به دنيا دارد.

حس مالكيت و مراقبت را بياموزيد

به كودك‌تان مفهوم مالكيت را ياد دهيد و بگوييد افراد مالكيت وسايل و دارايي‌هاي خودشان را دارند. وقتي وارد مغازه‌اي مي‌شويد به او ياد دهيد كه نبايد بدون اجازه صاحب مغازه وسايل او را بردارد و بايد پول آن را بپردازد يا بگوييد نبايد اسباب بازي‌هاي دوستش را يواشكي بردارد چون مال او نيست. با اين كار به او ياد خواهيد داد كه هر كس يك لوازم و وسايل شخصي دارد كه نمي‌توانيم بدون اجازه آن‌ها، صاحب وسايلش شويم.

او را بازخواست نكنيد

والدين نبايد به گونه‌اي با كودكشان برخورد كنند كه كودك فكر كند بازخواست مي‌شود و براي اين كه والدين او را دعوا نكنند، دروغ بگويد.

تربيت فرزند با ياددهي نحوه دخل و خرج

به كودك‌تان راه‌هاي خرج پول و پس انداز را ياد دهيد. مثلا به او مقداري پول دهيد و بگوييد برو نان بخر. پس از اين كه مابقي پول را به شما داد به او بگوييد بقيه را در قلكش بيندازد و اخر ماه براي خودش اسباب بازي بخرد.

در صورتي كه در ارتباط با فرزندتان با مشكلات متعددي رو به رو هستيد، حتما مشاوره كودك دريافت نماييد.

 

تربيت فرزند براي داشتن آينده‌اي درخشان

  • براي اين كه فرزندتان گوشه‌گير و شكست‌پذير نباشد، او را اجتماعي به بار آوريد. سعي نماييد آن‌ها را در كنار همسالان و دوستان‌شان بگذاريد تا مهارت اجتماعي و كمك به بقيه را آموزش ببينند.
  • توقع‌تان را از كودك‌تان بالا ببريد. مثلا به او بگوييد توقع تحصيلات دانشگاهي را از تو داريم تا كودك ياد بگيرد كه انتظاراتش را در زندگي بالا ببرد.
  • والدين اگر مي‌خواهند فرزندشان موفق شوند، پس بايد او را حمايت كنند و رابطه‌اي قوي و محكم با او داشته باشند.
  • سعي كنيد از استرس و نگراني به دور باشيد چون ناخودآگاه اين استرس و نگراني به والدين سرايت مي‌كند و در زندگي‌شان تاثير مي‌گذارد.

براي دريافت مشاوره در زمينه نوزاد و كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02166419012 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

منبع: تربيت فرزند

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/5/26  ] [ ۰۶ ] [ ninimind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 7
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب